Barnvaktsguiden

Konsumentens guide till att välja rätt barnvaktsföretag

Nannycertifiering

Att arbeta som barnvakt genom ett företag är ett relativt nytt koncept och för att våra barnvakter ska känna sig hemma i den rollen har vi utvecklat Nannycertifierngen.

För oss på Nannynu! är utbildning väldigt viktigt, vi vill att våra barnvakter känner sig trygga, säkra och proffsiga i sitt arbete. Därför har vi bland annat skapat en onlineutbildning, en Nannycertifiering, som alla våra anställda barnvakter får genomföra. I den går vi igenom deras arbetsbeskrivning och vad som förväntas av dem som barnvakter på Nannynu! med särskild betoning på säkerhet, ordning & reda, kommunikation och kreativitet. Vi ger även konkreta exempel samt tips och råd på hur man kan agera i olika situationer som kan uppstå när man jobbar som barnvakt.

Materialet till kursen har utvecklats i samråd med barnpsykologen Märta Lönnquist som har varit bollplank och rådgivare. Hon kommer även att finnas till hands i framtiden för att diskutera andra frågeställningar som kan komma upp.

Märta Lönnquist är leg. psykolog/leg. psykoterapeut och specialist i klinisk psykologi samt utbildad handledare och lärare i psykoterapi. Hon har arbetat som psykolog inom PBU (Psykisk barn- och ungdomsvård, idag BUP) under drygt 20 år. Sedan starten av Karlaplans Psykoterapigrupp 1988 är Märta verksam där på heltid. Märta har arbetat som handledare och lärare, bl.a. inom olika utbildningar vid Ericastiftelsen. Hon är medlem i såväl Sveriges Psykologförbund som i Psykologföretagarna och ansluten till Föreningen för barn- och ungdomspsykoterapeuter samt Riksföreningen Psykoterapicentrum.

Beställ Barnvaktsguiden

För att få tillgång till denna kostnadsfria guide fyll i ditt namn och email så skickar vi guiden till dig.

Ditt namn

Din e-post

 

 

 

 

 

 

 

 

Barnvaktsguiden är en produkt framtagen av Nannynu!www.nanny.nu